Διοίκηση - Δομή




Οι άνθρωποί μας είναι για εμάς το πιο σημαντικό κομμάτι. Πρόκειται για την κινητήριο δύναμη της εταιρείας μας που καθημερινά δίνει τα μέγιστα για να αποδείξει ότι καταφέρνει και στέκεται αποτελεσματικά δίπλα στους πελάτες της .

Άνθρωπος στην KOUKOUZELIS market electric, σημαίνει άνθρωπος με πάθος και αγάπη για την ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση.

Διοίκηση

Η διοίκηση της KOUKOUZELIS market electric ηγείται της προσπάθειας για τη συνεχή ανάπτυξη της εταιρείας και την επιτυχή πραγματοποίηση των στόχων και του οράματός της.



Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΜΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤHΚΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Με έδρα στον Ταύρο Αττικής σε ιδιόκτητο κτήριο επί των οδών Θράκης 33 είμαστε πάντα εδώ για εσάς,  έτσι απλά οικογενειακά! Γνωρίστε μας καλύτερα 210 3457912.

ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Η ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ market electric εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, όπως μεγάλες και μικρές οικιακές συσκευές, συσκευές εικόνας και ήχου, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, φωτογραφικός εξοπλισμός και τηλεπικοινωνιακά προϊόντα.
Η ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ market electric είναι μέλος του παγκόσμιου ομίλου EXPERT, ενός εκ των κορυφαίων στην πώληση ηλεκτρικών ειδών με  καταστήματα σε 20 χώρες στη Γή (περισσότερα: www.expert.org).

Το δίκτυο της εταιρείας αποτελείται από 4 φυσικά καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας ενώ οι καταναλωτές που προτιμούν το διαδίκτυο για τις αγορές τους μπορούν να χρησιμοποιούν το ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα της KOUKOUZELIS market electric που βρίσκεται στην διεύθυνση  http://koukouzelis.com.gr/

H ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ market electric, προσφέρει επίσης μια σειρά χρήσιμων υπηρεσιών όπως είναι η ολοκληρωμένη υποστήριξη όλων των συσκευών σε συνενόηση με τις επισήμες αντιπροσωπείες, η παράδοση, η εγκατάσταση κλπ.


INSTAGRAM

 

Επικοινωνια

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΟΔΗΓΟΣ - Μεταφορέας για το καταστημα της ΠΑΡΟΥ

Ημερομηνία ανάρτησης αγγελίας : 08/12/2018 Οι άνθρωποί μας, το πολυτιμότερο κεφάλαιο της εταιρείας μας, εργάζονται καθημερινά με ...