ΤΑΜΕΙΑΣ σε διαφορα τμηματα για το καταστημα της ΠΑΡΟΥ
Ημερομηνία ανάρτησης αγγελίας : 17/03/2018

Οι άνθρωποί μας, το πολυτιμότερο κεφάλαιο της εταιρείας μας, εργάζονται καθημερινά με γνώμονα το όραμα μας : «Φροντίδα, ποιότητα και σωστή τιμή για τις επόμενες γενιές».

Με 3 υπερσύγχρονες εκθέσεις σε Αθήνα (Ταύρο), Πειραιά (Κέντρο), και Κυκλάδες (Πάρο) , καθώς και 1 ηλεκτρονικό κατάστημα (koukouzelis.com.gr) , είμαστε σε θέση να  θεωρούμε τους ανθρώπους μας τον ουσιαστικότερο παράγοντα για την διασφάλιση και επίτευξη των στρατηγικών στόχων και της επιχειρηματικής μας ιδέας.

Προτεινόμενες Θέσεις Εργασίας

Διεύθυνση Marketing
Στοχεύοντας στην άρτια κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών μας, παρακολουθούμε συνεχώς τις κοινωνικοοικονομικές αλλαγές που επηρεάζουν τις τάσεις σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο. Χαράσσουμε αποδοτικές στρατηγικές που στόχο έχουν να προσφέρουν σύγχρονα, καινοτόμα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, πάντα με σεβασμό στον καταναλωτή, χτίζοντας έτσι μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης. Η διαμόρφωση, η προβολή, αλλά και η προώθηση των προϊόντων μας αποτελούν τους πυλώνες της δραστηριότητας μας.
Διεύθυνση Πληροφορικής
Ως βασικός πυλώνας της εταιρείας, σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και επιβλέπουμε την εύρυθμη λειτουργία των υπολογιστικών συστημάτων και των δικτύων της. Επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και ανθρώπινο δυναμικό με γνώμονα τη διαρκή εξέλιξη των εφαρμογών και των διαδικασιών της εταιρείας.
Διεύθυνση Προμηθειών
Στοχεύοντας στη συνεχή αύξηση της ικανοποίησης των πελατών μας, εντοπίζουμε τα καλύτερα ποιοτικά προιόντα και υπηρεσίες στις χαμηλότερες δυνατές τιμές και εξασφαλίζουμε την έγκαιρη παράδοσή τους, τηρώντας αυστηρά τα χρονοδιάγραμματα.
Διεύθυνση Πωλήσεων
Προσπαθούμε καθημερινά για την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των καταναλωτών μας. Διασφαλίζουμε την παρουσία των προϊόντων μας στα σημεία πώλησης, προσφέροντάς τα σε άριστη σχέση ποιότητας και τιμής.
Οικονομική Διεύθυνση
Συμμετέχουμε ενεργά στη χάραξη της εταιρικής στρατηγικής διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την εφαρμογή των σχετικών φορολογικών κανόνων και λογιστικών προτύπων.

Νέες θέσεις εργασίας:

ΑΠΟ: Διεύθυνση Πωλήσεων γιατι εμείς προσπαθούμε καθημερινά για την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των καταναλωτών μας. Διασφαλίζουμε την παρουσία των προϊόντων μας στα σημεία πώλησης, προσφέροντάς τα σε άριστη σχέση ποιότητας και τιμής.

ΤΑΜΕΙΑΣ σε διαφορα τμηματα για το καταστημα της ΠΑΡΟΥ  (πληρους  ή μερικης απασχολησης)


Εργάζεστε σε ένα από τα παρακάτω Τμήματα:

  • Μεγάλες Οικιακές Συσκευές
  • Μικρές Οικιακές Συσκευές
  • Σταθερή & Κινητή Τηλεφωνία
  • Service

Οι μελλοντικές σας αρμοδιότητες:
Συμβουλεύετε τους πελάτες μας σχετικά με τα προϊόντα μεταδίδοντάς τους τον ενθουσιασμό σας για την τεχνολογία
Εντυπωσιάζετε με την τεχνογνωσία, τον επαγγελματισμό σας και την διάθεση για εξυπηρέτηση

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση και στην επικοινωνία
  • Επιθυμητές σπουδές πέραν του Λυκείου
  •  Γνώση της Αγγλικής Γλώσσας
  • Γνώση χειρισμού Η/Υ

Η εταιρεία :
·         Θέλουμε να προσλαμβάνουμε τους ικανότερους στην αγορά εργασίας γιατί αυτοί θα είναι που θα καλύψουν τις υψηλόβαθμες θέσεις στο μέλλον.
·         Εμείς αναζητούμε ικανούς και δημιουργικούς ανθρώπους!

Με μεγαλη χαρα θα δεχτουμε την αιτηση σας!  

Κάντο παρακάτω! 

ή  Τηλεφωνικά στο  2284052260INSTAGRAM

 

Επικοινωνια

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ακολουθησε με Email

ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΟΔΗΓΟΣ - Μεταφορέας για το καταστημα της ΠΑΡΟΥ

Ημερομηνία ανάρτησης αγγελίας : 08/12/2018 Οι άνθρωποί μας, το πολυτιμότερο κεφάλαιο της εταιρείας μας, εργάζονται καθημερινά με ...