ΠΕΙΡΑΙΑΣ


Ελατε στο κατάστημα  μας στον Πειραιά ,  βρίσκετε  επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 55 & Κουντουργιώτου  στον Πειραιά,  στο κέντρο του Πειραιά (Δημοτικό Θέατρο Πειραιά) .



Η οδός Ελευθερίου Βενιζέλου είναι κάθετος της Ηρ. Πολυτεχνείου που είναι αυτή που περνά μπροστά από το δημοτικό θέατρο του Πειραιά ,  στο νούμερο 55 γωνία με την Κουντουργίωτου, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Μετρό - ηλεκτρικός, (σταθμός ΠΕΙΡΑΙΑ). Ο σταθμός ΠΕΙΡΑΙΑ  είναι πολύ κοντά (5 λεπτά με τα πόδια). Από τον σταθμό , προχωράτε 200 μέτρα προς την οδό
Ηρ. Πολυτεχνείου και στρίβετε αριστερά. Βαδίζετε στην οδό Ηρ. Πολυτεχνείου (περίπου 100 μέτρα) και βρίσκετε την Ελευθερίου Βενιζέλου στο νούμερο 55 & Κουντουργιώτου, αριστερά  σας βλέπετε το κτήριο της  ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ ΕΠΕ.







“Βαδίζουμε” μαζί με εσάς με 3 απο τις μεγαλύτερες εκθέσεις ηλεκτρικών ειδών της πόλης!

Η Κουκουζέλης market electric σε συνεργασία με την expert, την μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρικών του κόσμου, είναι στην ευχάριστη θέση και σας υποδέχεται στην έδρα του καταστήματός της, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 28η   στον Ταύρο, ακόμα και στον Πειραιά Ελευθερίου Βενιζέλου 55 & Κουντουργιώτου ή στην Νάουσα της Πάρου και είναι πρόθυμοι να σας ξεναγήσουν σε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις ηλεκτρικών ειδών της πόλης και να λύσουν κάθε απορία σας για οποιαδήποτε συσκευή κι αν επιλέξετε, αφού το προσωπικό των καταστήματων της διαθέτει και γνώσεις και εμπειρία.
 
H ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ ΕΠΕ που αρκετά χρόνια βρίσκεται κοντά σας στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, συμπληρώνει 25 χρόνια προσφοράς, στην καθημερινότητα σας προσφέροντας σε εσάς οικιακές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές ποιότητας και αξιοπιστίας. 
Παρά την μακρόχρονη πορεία της στον ίδιο τομέα παραμένει μια  οικογενειακή επιχείρηση μένοντας μακριά από τα ψυχρά πρότυπα του απρόσωπου και απρόσιτου καταστήματος ηλεκτρικών. Ο κάθε πελάτης έχει πάντα δίπλα του, εκτός από τον πωλητή, ολόκληρη την οικογένεια Κουκουζέλη
 
ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
Η ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ market electric εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, όπως μεγάλες και μικρές οικιακές συσκευές, συσκευές εικόνας και ήχου, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, φωτογραφικός εξοπλισμός και τηλεπικοινωνιακά προϊόντα.
Η ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ market electric είναι μέλος του παγκόσμιου ομίλου EXPERT, ενός εκ των κορυφαίων στην πώληση ηλεκτρικών ειδών με  καταστήματα σε 20 χώρες στη Γή (περισσότερα: www.expert.org).

Το δίκτυο της εταιρείας αποτελείται από 3 φυσικά καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας ενώ οι καταναλωτές που προτιμούν το διαδίκτυο για τις αγορές τους μπορούν να χρησιμοποιούν το ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα της KOUKOUZELIS market electric που βρίσκεται στην διεύθυνση  http://koukouzelis.com.gr/

H ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ market electric, προσφέρει επίσης μια σειρά χρήσιμων υπηρεσιών όπως είναι η ολοκληρωμένη υποστήριξη όλων των συσκευών σε συνενόηση με τις επισήμες αντιπροσωπείες, η παράδοση, η εγκατάσταση κλπ.


INSTAGRAM

 

Επικοινωνια

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΟΔΗΓΟΣ - Μεταφορέας για το καταστημα της ΠΑΡΟΥ

Ημερομηνία ανάρτησης αγγελίας : 08/12/2018 Οι άνθρωποί μας, το πολυτιμότερο κεφάλαιο της εταιρείας μας, εργάζονται καθημερινά με ...